Vårt team och våra tjänster

För oss är noggrannhet och kvalité av absolut största vikt och garanterar ett jobb utfört med precision. Därför är våra certifikat er garanti på utför arbete inom allt från plattsättning och badrumsrenovering till montering av inrednings detaljer.    Med lång erfarenhet och branschvana har vi arbetat fram goda rutiner för att lägga klinker, kakla badrum och utföra helrenovering för att du som kund skall få ut så mycket som möjligt av vårt samarbete.

Vår team består av seniora hantverkare samtliga med  mångårig erfarenhet av i branschen. Genom löpande fortbildningar av personalstyrka förbättrar vi ständigt  vår kvalité och jobbar för att uppehålla  och vidare utveckla våra hållbara arbetsprocesser.

PLATTSÄTTNING

Vi på Apollo Kakel & Klinker AB utför plattsättning utifrån dina önskemål och behov i Skåne. Vi erbjuder fastpris och helhets ansvar. Läs mer...

PLATTSÄTTNING

Vi på Apollo kakel & klinker AB utför plattsättning utifrån dina önskemål och behov. Läs mer…

BADRUM

Vi erbjuder helhetslösningar och utför allt totalentreprenad på badrumsrenoveringar. Läs mer….

BADRUM

Vi erbjuder helhetslösningar och utför allt totalentreprenad på badrumsrenoveringar.

KÖK

Köket sägs ofta vara hemmets hjärta. Att renovera kök behöver inte alltid vara en komplicerad process. Läs mer...

KÖK

Köket sägs ofta hemmets hjärta,

FLYTSPACKLING OCH EPS GJUTNING

Apollo Kakel & Klinker utför alla typer av flytspacklingsarbeten, vi jobbar med stora eller små projekt. Läs mer...

FLYTSPACKLING OCH EPS GJUTNING

Apollo utför alla typer av flytspacklingsarbeten, vi jobbar med stora eller små projekt.

POOL

Poolens placering är mycket viktig och därför bör du funderar över noggrant vart poolen ska placeras. Apollo Kakel & Klinker totalleverantör Läs mer.

POOL

Vi på Apollo Kakel & Klinker utför alla typer av poolarbeten. Oftast är en pool kaklat

INOMHUS RENOVERING

Apollo Kakel & Klinker AB utför alla delar av inomhus renovering. Måleriet invändigt så som spackling, tapetsering eller målning, snickeri. Läs mer ...

INOMHUS RENOVERING

Apollo utför all form av inomhus renovering. Vi kan hjälpa dig exempel med att: byga altan, måla vardagsrummet, byta lister mm.

Vår kundresa

Från offert till färdigställt arbete

Varje renoverings projekt innebär ett stort förtroende som Apollo Kakel & Klinker lägger all kraft på att förvalta. Kunden har löpande kontakt med Apollo Kakel & Klinker under hela projekt perioden, från första kontakt till överlämning. Genom att systematiskt arbete med denna ”kundresa” skapar Apollo Kakel & Klinker förutsättningar för långsiktiga och positiva kundkontakter. Våra kunder får alltid garanti på utförd renovering.

Medlemskap, behörighet och kvalitetsarbete

Apollo Kakel & Klinker AB är behörig entreprenör och våra certifikat är din säkerhet.  Arbete utförs endast av auktoriserade VVS- EL företag för att hela arbetsprocessen ska var kvalitetssäkrat. Vi får dessutom medlemmar i Plattsättnings Entreprenörers Riksförening (PER) och Byggkeramikrådet. Våra medarbetare har ID06 – kort vilket betyder bland annat att arbetsgivarsambandet mellan företag och individ är säkerställt. Det är betyder även att du som kund kan enkelt får IDO06Kunskapsbas få insyn i vilka utbildningar har vår personal.

Hållbara affärer

Vi arbetar för att tillgodose dina önskemål och behov, från idé till färdigt resultat. Därför har vi  fokus på kvalité, våra ledord är: punktlighet, noggrannhet och högkvalitet.  Och det är lika viktigt för oss att genomföra varje projekt med högkvalitet som att spara på jordens resurser. Vi arbetar aktiv för att överlämna bra förutsättningar att leva miljövänligt för våra barn och barnbarn! Det finns många sätt att gynna miljön och miljövänligt tänk fördyrar inte alltid projektet som många tänker. Allt i ett bygge eller renovering behöver inte vara nytillverkat. Idag finns det ett stort utbud av bra naturmaterial liksom stort utbud av återvunnet material och inredning. Vi stöttar våra kunder i deras hållbara tänkande och hjälper de utföra hållbara renoveringar.  Tryck här för att läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Ge liv till din vision

Apollo Kakel & Klinker AB är en komplett leverantör som erbjuder en och samma projektledare genom hela projektet.  Alla projekt lika viktiga och förtjänar samma uppmärksamhet och omsorg. Därför vänder vi oss till såväl hemma fixare som arkitekter, byggherrar med flera.

Vi erbjuder dig som kund marknadens bästa spetskompetens och expertis som krävs för att utföra kvalitativt arbeten för just din projekt.  Våra egna hantverkare kan det mesta inom snickeri, måleri, badrumsrenovering, köksmontering . Och det som vi inte kan ordna själv samordnar vi med våra duktiga samarbetspartner inom el och vvs . Det är Apollo Kakel & Klinker AB  som står för kontroll och kvalitetssäkring av allt utfört arbete. För oss är det väldigt viktigt att kunderna är nöjda med det levererade slutresultatet. Kontakta oss för kostnadsfri offert om du är intresserad av att anlita oss just för din projekt.