Galleri Kök

Apollo Kakel & Klinker AB utför alla typer av kök renoveringar. Köket sägs ofta vara hemmets hjärta. Det samlingsplatsen i ens hem som ofta ger inspiration till matlagning, umgänge och trivsel i hemmet. Det innebär också att det används mycket och efter en tid slits ned. För att få känsla av ett nytt kök betyder inte alltid att man gör en totalrenovering av köket. Genom mindre insatser som t.ex. byte av luckor, montering av extra skåp, byte av köksbänk eller kakel skapar vi tillsmans en känsla av ett nytt kök. Hitta inspiration för ditt projekt i vår galleri eller i katalogerna hos några av samarbetspartner.

Vägen till ny kök

Att renovera ett kök helt innebär ofta en större kostnad och innefattar en mängd olika typer av hantverksarbeten som snickerier och målning, men även vatten- och elarbeten. Oavsett om ni väljer att byta köksluckor eller om ni vill ha en totalrenovering av hela köket så hjälper vi er hela vägen från idé till färdigmonterat kök.

Eftersom vi är vana att arbeta tillsammans och har plattsättare, elektriker, snickare, målare och rörmokare som arbetar som team. Är vi mer effektivt än många andra byggfirmor. Det är viktigt för oss att hålla en hög standard på våra köksrenoveringar och det kan vi göra genom att ha all expertis vi behöver samlad i ett välfungerande team. Vi vet att vi kommer att leverera ett förstklassigt kök till dig och det lämnar vi självfallet garanti på.

Du har en och samma kontaktperson under hela projekt. I vårt galleri och i vårt Instagram konto finns inspirations att hämta. Vi lyssnar på dina idéer och bidrar med förslag för er kommande köksrenovering.

Har du redan köket du vill ha hjälper vi dig montera upp det enligt alla säkerhetsföreskrifter. När vi utför köksmontering lämnar vi garanti och kvittens på att det utförs rätt och riktigt- dessa kan vara bra att ha om det skulle hända något oförutsett och du behöver ta kontakt med din försäkring.

Boka ditt kostnadsfria hembesök idag, så kommer vi hem till er och gör en kostnadskalkyl på ert kök.

APOLLO KÖKSRENOVERING – HELA VÄGEN FRÅN IDÉ TILL FÄRDIGT KÖK

Apollo Kakel & Klinker våra ledord