Galleri Golv/Plattsättning

Golv och plattsättning i Skåne. Vi är specialiserade alla former av golv, kakelsättning i våtrum, kök, entréer samt stora golvytor. Här är en leverantör som har bred vanna av arbete med byggkeramik (kakel, klinker, mosaik) och sten (marmor, granit och kalksten). Vi utgår från Malmö men utför även uppdrag på andra orter i Skåne. Behöver du en skräddarsydd lösning för just ditt projekt kontakta oss! Vi arbetar i såväl privata bostäder som i större byggprojekt. Boka ditt kostnadsfria hembesök idag, så kommer vi hem till er och gör en kostnadskalkyl.

Golv

Ditt golv utgör själva grunden till fastigheten. Det har både praktisk och estetisk betydelse, se därför till att vara noggrann i dina avvägningar när det kommer till materiella och designmässiga urval för ditt golv.

Vi utför allt inom golventreprenad såsom inläggning av trä-, plast-, textil- och linoleumgolv samt golvslipning och golvunderhåll. Genom vårt samarbete med ledande materialleverantörer (t.ex. Golvpoolen Kakeldaxgruppen)  och noggranna urval ser vi till att du får den installation du behöver.

Luta dig tillbaka och låt experterna göra grovjobbet. Genom oss får du inte bara hjälp med att välja de rätta plattorna efter dina förutsättningar utan också ett kvalitetssäkrad tjänster inom plattsättning. Arbete utförs av erfarna medarbetare och enligt branschens regler.  Våra anställda har alltid en IDO06 kort. Allt arbete av kakelsättning utförs enligt  Byggkeramikrådets branschregler.

Du ha rätt till att göra ROT-avdrag för en del av arbetskostnaden som går under renovering och reparation, ombyggnad eller tillbyggnad. För närvarande så är det 30% av kostnaden, och upp till max 50.000 kr per person som det kan vara möjligt att göra ROT-avdrag för.

Vi säkerställer kvalité på din golv och plattsättning

Tillsammans ser vi till att du kan njuta av, och nyttja, ett väl utfört hantverk under flera årtionden. Vi hjälper dig genom hela processen, allt från att göra de rätta avvägningarna till att säkerställa kvaliteten av ditt golv och plattsättning.

APOLLO PLATTSÄTTNING – HELA VÄGEN FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG INSTALLATION

Apollo Kakel & Klinker våra ledord