Montering av badrumsmöbel

Montering och installation av badrumsmöbler

Få dina nya badrumsmöbler monterade och installerade av oss på Apollo Kakel & Klinker. Vi utför all installation av badrumsmöbel utifrån dina önskemål från början till slut inte bara i Malmö utan i andra delar av hela Skåneregion. Tveka inta att kontakta oss avsett om du bor i Lund eller Staffanstorp och behöver hjälp med montering av badrumsskåp och tvättställ på vägg eller golv i badrum

Du kan känna dig trygg i att överlämna ansvaret till oss som är experter inom montering. All montering sker enligt gällande branschregler och föreskrifter. Bytte av badrumsinredning ger rätt till skattereduktion och du får alltid en fast pris. Bland våra samarbetspartner kan du hitta inspiration till inredningsdetaljerna.

Badrumsmöblerna sätter stilen för hela badrummet. I vårt galleri kan du se urval av det arbete vi har utfört. Badrumsmöblerna sätter stilen för hela badrummet. Montering av det samma ska andas samma kvalité. I vårt sortiment kan du välja mellan sju serier. Olika i sina uttryck och design men med samma höga kvalitet, bra förvaringsmöjligheter och smarta funktioner, oavsett val av badrumsmöbel Vi är vana att jobba med olika uttryck och design men laverar alltid samma höga kvalitet.

Boka montering till fast pris via vår webbsida. Du väljer vad du vill ha monterat och får ett fast pris direkt, inklusive allt. Du blir uppringd och bokar ett datum för monterings hjälp som passar dig, även kvällar och helger.

 

Vad ingår i tjänsten montering

Vår tjänst montering om fattar hela processen. Det betyder att vid installation av kommod eller badrumsskåp sker en nedmontering av befintlig badrumsmöbel. Även nedtagning av tidigare handfat samt urkoppling av blandare sker. Därefter monteras den nya kommoden samt handfat med blandare. Slutligen kopplas vatten in från befintlig anslutning och vattenlås monteras.

Apollo Kakel & Klinker våra ledord

ANSVAR OCH NOGGRANHET

APOLLO KAKEL & KLINKER ÄR MED FRÅN START TILL MÅL