Flytspackling & EPS-gjutning

Flytspackling av stora och små golvytor

Apollo Kakel & Klinker erbjuder och utför alla typer av flytspacklings-arbeten både på stora och små golvytor. Vi använder miljövänliga material. Arbete med miljövänliga avjämningsmassor ökar välmående i ditt objekt oavsett om det är frågan om ett privat hem eller en lagerlokal.

Flytspackling är en metod som används för att få ett nytt jämnt undergolv och kan vara del av större projekt som till exempel en badrumsrenovering eller ett eget projekt. Oavsett vilket är fall så leder flytspackling till ett golv som är färdiga för beläggning av ytskikt typ klinker, matta och parkett med korta torktider. Ett flytspackel kan även bli ett färdigt golv utan någon annan beläggning

Allt du behöver veta om flytspackling

Ibland kan det vara svårt att få jämna, släta och fina golv. Många gånger provar man en hel del alternativ, men den ojämna ytan eller felaktiga lutningen kvarstår. För att få ett så bra slutresultat som möjligt är grundarbetet mycket viktigt. Flytspackling, en typ av cement, har blivit en av de mest populära och effektiva metoderna för att släta och jämna golv. Det är också vanligt att man flytspacklar när man vill gjuta in värmeslingor i badrummet. Förutom att flytspackling resulterar i ett jämnt och förstärkt golv, ger det också ett bra skydd mot fukt. Med flytspacklingen slipper man sprickor och andra tråkiga håligheter i golvet.

Det man bör tänka på är att flytspackel inte är avsedd till att vara en egen slityta och därför är det viktigt att man täcker den med en lämplig beläggning såsom exempelvis klinker, stenplattor eller parkett.

Vi är stolta över att ha haft många nöjda kunder under våra verksamma år i branschen, och några av referenserna har vi samlat här. Ta gärna en titt för en bättre uppfattning om vad vi kan åstadkomma för just dig.

Gällande flytspackling som metod så finns det egentligen inga frågetecken. Det är en oslagbar metod och en viktig process i alla badrumsrenoveringar innan du väljer andra beläggningar såsom parkett eller klinker.

Beroende på hur ditt badrum eller din renovering ska se ut i slutändan så kommer vi att hjälpa dig till att välja rätt metod.

 EPS-gjutning

Apollo Kakel & Klinker utför även EPS gjutning. EPS-betong passar utmärkt vid exempel renovering av vindbjälklag badrum och utgrävda källare. EPS -Betong är även idealisk vid renovering av bjälklag med mycket bra isolering. EPS-betong är 80-90 % lättare än vanliga betong samt dammreducerande vilket innebär en avsevärt arbetsmiljö eller bomiljö.

VI  HJÄLPER  DIG  HELA  VÄGEN

EPS BETONG – Lättarbetad material

EPS-Betong är ett flexibelt komplement till cellplastskivor och fyller enkelt ut alla svåråtkomliga hål och skrymslen. Produkterna kan överspacklas med andra golv produkter när de är gångbara. Den snabbare EPS Betong Kvick kan normalt överspacklas inom en till två  timmar efter gjutning.  Samtliga EPS-Betonger blandas enkelt inomhus tack vare att de är damm reducerade. Vilket gör att det blir väldigt lite smuts inne i huset medan arbete pågår.

FLEXIBELT

LÄTT

HÖGISOLERANDE

DAMMRADUCERANDE

Apollo Kakel & Klinker utför EPS gjutning.  EPS-Betong passar utmärkt vid exempel renovering av vindbjälklag badrum och utgrävda källare. EPS -Betong är även  idealisk vid renovering av bjälklag med mycket bra isolering. EPS-Betong är 80-90 % lättare än vanliga betong samt dammreducerande vilket innebär en avsevärt arbetsmiljö eller bomiljö.

FLYTSPACKLING ÄR EN VIKTIG DEL AV BADRUMSPROCESSEN

Allt du behöver veta om flytspackling

Ibland kan det vara svårt att få jämna, släta och fina golv. Många gånger provar man en hel del alternativ, men den ojämna ytan eller felaktiga lutningen kvarstår.

För att få ett så bra slutresultat som möjligt är grundarbetet mycket viktigt. Flytspackling, en typ av cement, har blivit en av de mest populära och effektiva metoderna för att släta och jämna golv. Det är också vanligt att man flytspacklar när man vill gjuta in värmeslingor i badrummet vilket vi ofta gör. Förutom att flytspackling resulterar i ett jämnt och förstärkt golv, ger det också ett bra skydd mot fukt. Med flytspacklingen slipper man sprickor och andra tråkiga håligheter i golvet. Det är helt klart en nödvändighet i varje renovering.

Det man bör tänka på är att flytspackel inte är avsedd till att vara en egen slityta och därför är det viktigt att man täcker den med en lämplig beläggning såsom exempelvis klinker, stenplattor eller parkett.

Vi är stolta över att ha haft många nöjda kunder under våra verksamma år i branschen, och några av referenserna har vi samlat här. Ta gärna en titt för en bättre uppfattning om vad vi kan åstadkomma för just dig.

FLYTSPACKLING MALMÖ

JÄMNT GOLV

GOLVSPACKEL

FLYTSPACKEL BADRUM

GOLVFÖRSTÄRKNING

VÄRMESLINGOR

FUKTISOLERING

KLINKER PÅ FLYTSPACKEL

PARKETT FLYTSPACKEL

Apollo Kakel & Klinker våra ledord

Formulär – flytspackling Malmö med omnejd

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken tjänst kan vi hjälpa dig med?
När vill du helst starta ditt projekt?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.