Hantverk sitter i detaljerna

Hantverket sitter i detaljerna och de gör Apollo Kakel & Klinker AB aldrig avkall på. Att det ligger mycket i uttrycket ”Det är de små detaljerna som gör det” stämmer verkligen när det kommer till byggnadsvård. Husets själ sitter sannerligen i alla de små detaljer.  Det är först när de alla detaljerna läggs ihop och bildar en helhet som magi sker. Skillnaden är att jobba sektion per sektion tills du får det magnifika resultatet som binder alla pusselbitar i en helhet.
Det som gör skillnad i vårt arbete är att vi hjälper kunden med att fullfölja sin vision. Allt i syfte att följa den visionen som kunden har. Här presenterar vi några av de små detaljer som skvallrar om vår känsla för hantverk.

Självklart går det att ha en vägghängd toalett även i små badrum. En vägghängd toalett tar dessutom oftast mindre plats än en golvstående, så en vägghängd toalett är ett bra val i ett litet badrum där du har det trångt. Dessutom frigörs golvyta och badrummet blir lättare att städa med en vägghängd! Geberits inbyggnadsfixtur fungerar ihop med de flesta vägghängda toalettstolarna på marknaden, även kantiga. Många porslinsleverantörer erbjuder idag en kantig modell, se exempelvis Keramag Preciosa II eller Duravit Vero för att nämna några. 

APOLLO – HELA VÄGEN FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG INSTALLATION

Apollo Kakel & Klinker våra ledord