Inomhusrenovering

GÅR DU I RENOVERINGSTANKAR?

Vi erbjuder helhetslösningar för dina stora och små renovering projekt i Malmö med omnejd. En köksrenovering eller en målning av vardagsrummet är ett säkert sätt att höja värdet och trivselfaktorn på en bostad. Vi ser till att du slipper samordna insatser från en mängd olika hantverkare. Renoveringsarbete är avdragsgilla enligt ROT.

Målare
 • MÅLERI
 • TAPETSERING
 • SNICKERI

MÅLERI

En inomhus renovering som är skonsam för miljön

All målningsarbete utförs med färg som är skonsamma för miljön. I och med att utvecklingen går framåt och miljömedvetenheten stiger har de stora färgtillverkarna insett behovet av att utveckla en färg helt utan fossila tillsatser och andra medel och samtidigt håller de god kvalitet att professionella målare vill använda den. Bland annat har Colorama tillverkat en  ny färgtyp innehållande enbart naturliga tillsatser; cellulosa, mjölkprotein, fettsyror och vegetabiliska oljor.   Detta skapar nya möjligheter att göra processer för inomhus renovering mer miljövänliga.  Det är viktigt att du som kund  är aktiv delaktig i valet av färg.

Kakelsättare Malmö, Lund, Vellinge

Inomhus renovering med garanti

Apollo Kakel & Klinker AB utför alla delar av måleriet invändigt så som spackling, tapetsering eller målning. Vi lämnar även en nöjd-kundgaranti på 2 år.  Som erfarna seniorer med god insyn i regler och krav är vi en trygg leverantör för ditt projekt.  Om ni känner er obekväm med färgsättning så hjälper vi er gärna med det. Tillsammans med dig går vi då igenom det som skall göras och vad du har för önskemål. Efter det tar vi fram en färgsättning som kommer att passa er och ert hem.

Vid utförande av arbete rullas ut alltid någon form av skydd för golvet för att fånga upp eventuella färgstänk. Om det redan sitter tapet på väggarna som du är osäker på om de ska sitta kvar eller rivas ned kan du alltid fråga om råd för hur dessa bäst hanteras. Ju mer detaljerad och tydlig du är med dina förväntningar i din beställning desto bättre förutsättningar finns för ett lyckat samarbete.

 • Målning

  ombyggnation/reparation, nyproduktion, innetak & golv, trapphus & grovingångar, tvättstugor

 • Sättning och målning av väv

TAPETSERING

Målare

Att tapetsera om kan ibland vara det där riktiga lyftet som gör stor förändring med en förhållandevis liten insats. Därför bör den utföras med rätt underarbete och rätt utrustning.  Vill du vara säker på att resultatet håller hög kvalitet och kommer att hålla till dess att du vill byta tapeter nästa gång  är är det bra att låta tapetseringen utföras av professionella målare.  Så slipper du att oroa dig för att förarbetet inte gjorts korrekt eller att tapeterna kommer att släppa på grund av felaktig teknik eller fel verktyg och material.

Vi har gedigen erfarenhet av alla typer av tapeter och har all utrustning som behövs, vilket gör att arbetet går snabbare och att slutresultatet blir bättre. Så lägg din tid på något som trevligt istället så tar vi hand om din tapetsering och garanterar ett professionellt slutresultat.

Innan vi tapetserar ser vi givetvis till att underarbetet blir korrekt utfört, den viktigaste delen av tapetseringen för att slutresultatet skall bli bra.

SNICKERI

Snickeri

Vi kan hjälpa dig att:

 • Bygga ny altan

 • Byta fönster

 • Renovera inomhus och utomhus

 • Byta dörrar

 • Byta kök och montera luckor

 • Sätta upp innerväggar

 • Lägga parkettgolv, laminatgolv

 • Montering av golv , vägg och tak listor

Vi erbjuder alla former av snickeritjänster.  Våra erfarna snickare står till tjänst för dig som behöver någon form av hjälp med snickeriarbeten.  Apollo Kakel och Klinker utför snickeriuppdrag för privatpersoner.  Samtidigt erbjuder vi helhetslösningar för offentlig sektor så som kontorsinredning, restauranginredning, butiksinredning samt andra typer av inredningsarbeten på arbetsplatser, lokaler.

Genom vår materialkunskap och vårt stora hantverkskunnande får du en interiör som sticker ut från masstillverkningen.  Alla snickeriarbete utförs professionellt, noggrant och inom bestämda tidsramar.

Apollo Kakel & Klinker våra ledord