VVS TJÄNSTER – ALLTID 10 ÅRS GARANTI

Apollo Kakel & Klinker AB

VVS-tjänster

ALLT INOM VVS

Apollo Kakel & Klinker kan hjälpa dig med alla dina VVS-frågor. Vi utför installation, reparation och underhåll i nybyggnation, renoveringar, utbyggnad och renoveringsprojekt. Vi arbetar även med värmepumpar och värmesystem.

DIN VVS-LEVERANTÖR I MALMÖ

Husets värmesystem är en viktig del för dig som husägare att förstå. Det är viktigt att du själv kan hantera delar av systemet. Vi hjälper dig….

UNDERHÅLL VID REPARATION.

Vi arbetar med kompletta VVS-lösningar för olika projekt. Få hjälp med nyinstallationer, oavsett om det är nybyggnation, renovering, tillbyggnad eller renovering. Vi är också experter på rörinstallationer i olika skeden av byggprocessen. I början, mitten och slutet.

VVS MALMÖ: UNDERHÅLLSTJÄNSTER

Du missar väl inte att vi även jobbar med värmepumpar och värmesystem? Det gäller även felsökning och reperation…

NY INSTALLATION - VÄRMEPUMP. MALMÖ.

Vi hjälper till med installation av ny värmepump och värmesystem. Dessutom kan vi byta ut befintliga värmepumpar. Ibland är det svårt att förstå hur husets värmesystem fungerar och hänger ihop. Vi hjälper dig.

DAGS ATT BYTA UT ELLER SE ÖVER DITT VÄRMESYSTEM?

Vi hjälper dig med val av värmepump och allt inom VVS.

FELSÖKNING OCH REPARATION - VÄRMEPUMP

Vi erbjuder även hjälp med felsökning och reparation av värmepumpar. Om du kontaktar oss kan du få hjälp med underhåll och reparation av kranar och toaletter m.m. Dessutom kan vi reparera läckor oavsett omfattning.

KRÅNGLAR DIN VÄRMEPUMP?

Vi arbetar metodiskt och effektivt med felsöknig och reperation av värmepumpar som har gått sönder…

Bor du i Malmö och söker VVS-montör eller en expert på VVS-tjänster? Vi hjälper dig med alltifrån nyinstallation till reparation.

MER OM VÅRA VVS-TJÄNSTER – VI FINNS I MALMÖ

Apollo Kakel & Klinker är specialister inom VVS-arbeten i samband med badrumsrenoveringar i Malmö. Vårt expertteam av VVS-montörer och en kvalificerad VVS-ingenjör garanterar högsta standard på alla VVS-relaterade arbeten.

Tjänsterna omfattar en grundlig genomgång och installation av alla VVS-komponenter, såsom rördragning, installation av sanitetsporslin, och optimering av ventilationssystem. Vi använder kvalitetsmaterial och följer aktuella tekniska standarder för att garantera att ditt badrum inte bara är visuellt tilltalande, utan också funktionellt och hållbart över tid.

Med vår erfarenhet inom VVS och tillgång till en VVS-ingenjör kan vi erbjuda lösningar som säkerställer att din badrumsrenovering i Malmö blir en långsiktig lösning för komfort och kvalitet. För mer information eller för att diskutera ditt projekt, tveka inte att kontakta oss.

Apollo Kakel & Klinker ger dig en komplett lösning för ditt VVS-arbete vid badrumsrenoveringar. Från början till slut, sköter vi allt – du får en fast projektledare som leder arbetet hela vägen och ser till att allt går som planerat. Vårt team av skickliga VVS-montörer är vana att jobba tillsammans, vilket garanterar att ditt projekt blir väl utfört med hög kvalitet. Vi erbjuder pålitlig service och står för garantin på arbetet vi gör, så du kan känna dig trygg när du väljer oss för din badrumsrenovering eller för enskilda VVS-tjänster.

Lagar och regler

I de fall då renovering kräver el- och rördragningar är man skyldig att följa Boverkets alla byggregler liksom rådande bransch normer. De flesta försäkringsbolag kräver dokumentation. På så sätt intygas arbetets fackmannamässiga utförande och din försäkring gäller. Det kan vara skönt att lämna över projektet till oss på Apollo Kakel & Klinker, ett certifierat företag med experter inom branschen.

Det som skiljer oss från andra är ett nära relation med våra kunder under hela projekt. Tillsammans planerar vi och kommer fram till vilka önskemål vi behöver uppfylla. Allt i syfte att nå dina badrumsdrömmar! Vi kan hjälpa dig med hela processen eller delar av den allt efter dina behov.

Apollo Kakel & Klinker är ditt bollplank men också din expert kring lagar och regler. För att ditt badrums renovering ska bli godkänd behövs det besiktas. Besiktningen betyder att lagar och regler måste följas under renoveringen. Det är Byggkeramikrådet (BKR) regler som en badrumsrenovering behöver uppfylla. Apollo Kakel & Klinker är ett företag som är certifierat och finns i Byggkeramikrådets register. På så sätt följs upp vår kunskap kring reglerna och du som kund har en garanti att vi följer dessa regler. Vi erbjuder alltid 5 års tätskikt och 5 år konstruktionsgaranti.

I de falla då vi behöver anlita andra underleverantörer (elinstallatör, VVS montör med flera) kontrollerar vi att även de är behöriga hos sina respektive branschorganisationer. Du får alltid en korrekt dokumentation av hela arbetet. Vi upprättar ett skriftligt avtal där vi ansvarar för att arbetet utförs fackmässigt och enligt branschreglerna (BKR). Renovering och ombyggnad av badrum ger rätt till skattereduktion.

ROT- avdrag 2024 vid VVS-arbeten Malmö med omnejd

Vill du ha hjälp med VVS Malmö, Lund eller Lomma med omnejd? Om du står som ägare av din villa, bostadsrätt eller fritidsbostad så kan du ha rätt till att göra ROT-avdrag för en del av arbetskostnaden som går under renovering och reparation, ombyggnad eller tillbyggnad. För närvarande så är det 30% av kostnaden, och upp till max 75.000 kr per person som det kan vara möjligt att göra ROT-avdrag för. Är ni flera personer som äger bostaden tillsammans så går det ofta att göra mer avdrag för renoveringen i samma fastighet.

När du anlitar oss Apollo kakel & klinker AB så ordnar vi med ROT-avdrag för arbetet direkt på fakturan. Säg till oss i förväg om du avser att nyttja detta. Vänligen observera att om det visar sig att något av kraven inte uppfylls, så har vi rätt att fakturera hela beloppet.

Från dröm till verklighet

Apollo Kakel & Klinker samordnar hela arbetsprocessen. Vi tar hand om elektriker, VV-montörer, plattläggare med mera.  Tillsammans hittar vi lösning på specialbyggda badrumslösningar, ljussättningar eller vatteninstallationer. Vi har alla kunskaper som krävs!

Projektet börjas med ett kostnadsfritt hembesök, vi lyssnar på dina önskemål och hjälper dig reda ut alla frågetecken. Efter mötet får du en tydlig offert med ett fastpris och slutdatum för din badrumsrenovering. Mer om vår arbetsprocess hittar du här. Är du nöjd med offerten bekräftar du den och vi tecknar ett avtal.  Du tilldelas en projektledare som informerar dig om alla delprocesser och finns tillhands under hela projektet.

För oss på Apollo Kakel & Klinker kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. Till skillnad från mycket annat ska en badrumsrenovering vara förutsägbar. Därför ser vi alltid till att hålla den gemensamt bestämda tidsplanen. Från start till slutdatum till punkt och pricka. Din personliga projektledare finns tillgänglig för dig under projektets gång. Och besvarar dina frågor och ser till att även nytillkomna önskemål uppfylls.

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Skåne och nöjda kunder är den viktigaste delen i vår affärsidé. Våra projekt avslutas alltid med kontroll av det nya badrummet med genomgång av garanti på alla våra renoveringar.

VI UTFÖR ALLT INOM VVS-TJÄNSTER

Apollo Kakel & Klinker våra ledord

FORMULÄR VVS-TJÄNSTER MALMÖ

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken tjänst kan vi hjälpa dig med?
När vill du helst starta ditt projekt?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.