Köksrenovering

Köksrenovering kan vara en komplexprojekt. Köket sägs ofta vara hemmets hjärta. Det innebär också att det används mycket och efter en tid slits ned. Förr eller senare kommer alla kök att behöva renoveras eller helt bytas ut. Därför  innebär ofta köksrenovering en relativt stor kostnad samtidigt som den innefattar en mängd olika typer av hantverksarbeten som snickerier och målning, men även vatten- och elarbeten.

Apollo Kakel & Klinker AB utför alla typer av köksrenoveringar. Oavsett om ni väljer att byta köksluckor eller om ni vill ha en totalrenovering av hela köket så hjälper vi er hela vägen från idé till färdigmonterat kök.

Våra ledord

punktlighet- noggrannhet- högkvalitet 

Planera inför din köksrenovering

”Alltid ha en tydlig budget och att bli beredd att kompromissa”

Med tanke på alla valmöjligheter du står inför gäller det att tänka till innan du drar lång sin köksrenovering.  När du har format din dröm kök gäller det senare att planera alla delmoment och ta fram budgeten. 

Allt börjar med en bra planering!

  • Skissa upp köksutrymmet – En visuell ritning är grunden i din planering. Tänk både praktiskt och trendigt, ta hänsyn till all inredning, alla skåp. Mät noggrant och flera gånger!  Mät ut längd och bredd samt fönster, dörrar, ventilation och VVS-dragningar. Det kan också vara bra att kontrollera om väggarna är bärande och hur elen är dragen. Givetvis kan vi hjälpa dig om det känns komplicerat.

  • Prioriteringar – För att hålla budget är det viktigt att du gör en prioriterings lista. Behöver du kompromissa så har du redan från början diskuterat vilka detaljer eller delmoment är extra viktiga för just dig. Inkludera hela familjen i planeringsarbete, rangordna idéerna så kan du fokusera på det mest relevanta först och ta det andra senare.

  • Inredningen – I urvalet av inredning bör arbetsflödet  styra i första hand. Tänk på skåpens placering, att det bör finnas tillräckligt med avlastningsytor samt kännas rymligt och vara lättstädat. Apollo Kakel & Klinker AB- har samarbete med många leverantörer av inredningar till exempel Golvpoolen,  Kakeldaxgruppen med mera.

Modernt kök

I ett optimalt kök är det smidigt och lätt att arbeta samtidigt som det också blir en naturlig plats för umgänge och värdefull kvalitetstid med familj och vänner. För att få till en sådan mångfald är det viktigt att man planerar för såväl funktionalitet som design och bekvämlighet utifrån personliga behov och önskemål. Varenda liten detalj måste betraktas för att inte missa något väsentligt eller riskera felaktiga beslut som kommer stå en dyrt i slutändan.

Apollo Kakel & Klinker AB ser som sitt jobba att väcka liv i våra kunders renoveringsdrömmar. När du tar med oss redan i planeringsstadiet delar vi givetvis med oss av all kunskap vi investerat genom åren. Kostnadsfritt kommer vi hem till ditt kök för att lära känna dina önskemål lite bättre och diskutera olika lösningar. Vi ser inga hinder. Utan antar utmaningen att överträffa dina förväntningar genom att skapa kök där stil möter funktion på ett såväl nyskapande som tillfredsställande sätt. Resultatet vi lämnar ska vara snyggt och prisvärt liksom praktiskt och funktionellt för att kännas lika rätt i dag som i framtiden.

TOTALANSVAR

FAST PRIS

ETT KLART FÖRE DATUM

Apollo Kakel & Klinker våra ledord