Apollo Kakel & Klinker AB

Apollo Kakel & Klinker AB är certifierat företag med erfarenhet inom branschen. Här arbetar seniorexperter som garanterar en trygg leverans både för stora och små projekt. Löpande vidareutbildningar bidrar till att vi ständiga förbättrar vår leveranskvalité liksom effektiviserar våra arbetsprocesser.

Som kund erbjuds marknadens bästa spetskompetens och expertis som krävs för att utföra kvalitativt arbeten för just ditt projekt. Vi kan det mesta inom snickeri, måleri, badrumsrenovering, köksmontering med mera. Det vi inte kan ordna själv samordnar vi med våra duktiga samarbetspartner inom el och VVS. I likhet med vår kvalités policy och för kundens trygghet står Apollo Kakel & Klinker AB alltid för kontroll och kvalitetssäkring av utfört arbete.

Kundresa

Centralt i vårt arbete är ett nära samarbete med kunden. I samband med projektstarten gör vi tillsammans en tidsplan som sedan löpande stäms av. En löpande dialog med vår kund pågår under hela projektet. Av erfarenhet vet vi att en välinformerad kund som får gehör för sina synpunkter är en nöjd kund. Vår arbetsmodell, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet, gäller både i urval av material samt genom hela hantverket. Detta bidrar till de goda referenser vi kan uppvisa.

Som ett  Malmö bolag så utgår vi från Malmö men vi tar uppdrag i andra delar av Skåneregion exempelvis Lund, Staffanstorp, Vellinge.  För oss är det väldigt viktigt att kunderna är nöjda med det levererade slutresultatet.

Dina önskemål och krav är högvärderade och leder oss till det önskade slutresultatet som både du och vi kan vara stolta över. Att arbetar noggrant och effektivt med utvalda kvalitetssäkra produkter och material är vårt motto.  Med tydliga kvalitetsuppföljnings processer når vi målet och är Skånes bästa bolag för renovering för små och medelstora kunder.

Nedan kan du läsa mer om vårt arbete med kvalité och miljötänkande. Vi strävar efter tydliga processer och tar stor hänsyn till kundernas feedback. Samtidigt anser vi att det är viktigt att vi delar med oss vår kompetens ock expertis med våra kunder och stödjer de i deras renoverings process så de kan uppleva hållbara renoveringar lika enkla.

Apollo Kakel & Klinker AB HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

VI ÄR MED FRÅN START TILL MÅL

Apollo Kakel & Klinker våra ledord
  • Godkänd för F-skatt

  • Registrerade för Moms

  • Skuldsaldo 0 kr

  • Godkänd kredithistorik

  • Din partner för hållbar renovering