Badrumsrenovering

Badrumsrenovering vi på Apollo erbjuer helhetslösningar.

Badrumsrenovering- Vi på Apollo kakel & klinker AB vet att en badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver en hel del förberedelser.

Badrumsrenovering skall samtidigt vara ett spännande projekt med en fantastisk belöning som väntar – ett nytt badrum som ska ge daglig njutning under många år framöver.

Det kan vara skönt att lämna över projektet till oss som på Apollo kakel & klinker som är ett certifierat företag och experter inom branschen.

Tillsammans planerar vi och kommer fram till vad det är som du vill ha och vilka önskemål vi behöver uppfylla för att nå dina badrumsdrömmar.

Apollo kakel & klinker är ett företag som är behörigt enligt Byggkeramikrådets regler (BKR).

Om Vi behöver anlita andra underleverantörer (elinstallatör, VVS montör m.fl.), då kontrollerar vi då att även de är behöriga hos sina respektive branschorganisationer så att du får en korrekt dokumentation av hela arbetet.

Vi upprättar ett skriftligt avtal där vi ansvarar för att arbetet utförs fackmässigt och enligt branschreglerna (BKR). Renovering och ombyggnad av badrum ger rätt till skattereduktion.

Kontakta oss

VI UTFÖR ALLT INOM BADRUMSRENOVERING

VI   ÄR   MED   FRÅN   START   TILL   MÅL

Badrumsrenovering