Badrumsrenovering Malmö

Alltid 10 års garanti!

Är det dags att renovera badrummet? När det kommer till badrumsrenoveringar i Malmö, är Apollo Kakel & Klinker AB din pålitliga våtrumsexpert som kan ge ditt nya badrum med den perfekta finishen med både design och trygghet i fokus. För oss är det viktigaste att du som kund blir nöjd. Det finns en del saker att tänka på innan du väljer att renovera ditt badrum.

För det första, förstår vi att badrummet är en viktig plats där din dag börjar och slutar, så vi strävar efter att skapa ett badrum som är mer än bara okej. Med noggranna detaljer i din renovering kan vi skapa ett badrum som möter dina behov och uttrycker din personlighet.

Badrummet är det mest intima rummet i ditt hem. Med det sagt, här kan du skapa stämning med levande ljus, lyxiga handdukar och växter i fönstret. En badrumsrenovering är en av de största investeringarna du kan göra, och därför är det viktigt att ta tid och planera noggrant. Valet av kakel och klinker spelar en avgörande roll i renoveringsprocessen av badrummet, men även de små inredningsdetaljerna bidrar till att skapa rätt atmosfär. Berätta gärna för våra plattsättare om de små extra detaljer du har i åtanke för att göra ditt badrum precis som du vill ha det.

Apollo Kakel & Klinker erbjuder helhetslösningar för ditt badrumsprojekt och vi har renoverat hundratals badrum här i Malmö. Badrumsrenoveringar Malmö med omnejd är vårt primära upptagningsområde och även den tjänst som vi är bäst på. Det betyder att du verkligen kan känna dig trygg i att vi tar hand om ditt projekt från offert till garanti och det finns många kunder som är nöjda. Vi är stolta över våra betyg på Google. Du får samma projektledare hela vägen och ett enda företag som står för garanti. Vi arbetar med hantverkare och underleverantörer som är vana att jobba med varandra vilket gör oss till ett bra team som alltid levererar kvalité. Med andra ord kan du känna dig säker på att vi levererar ditt nya badrum efter dina önskemål och behov så att badrumsrenoveringen blir helt lyckad.

Om du är ute efter en professionell badrumsrenovering där transparens, punktlighet, noggrannhet och kundfokus är ledord så har du kommit helt rätt. Välkommen till Apollo Kakel & Klinker, vi utgår ifrån Malmö men har kunder även i Lund och Lomma med omnejd.

Lagar och regler

I de fall då renovering kräver el- och rördragningar är man skyldig att följa Boverkets alla byggregler liksom rådande bransch normer. De flesta försäkringsbolag kräver dokumentation. På så sätt intygas arbetets fackmannamässiga utförande och din försäkring gäller. Det kan vara skönt att lämna över projektet till oss på Apollo Kakel & Klinker i Malmö, ett certifierat företag med experter inom branschen.

Det som skiljer oss från andra är ett nära relation med våra kunder under hela projekt. Tillsammans planerar vi och kommer fram till vilka önskemål vi behöver uppfylla. Allt i syfte att nå dina badrumsdrömmar! Vi kan hjälpa dig med hela processen eller delar av den allt efter dina behov. Med andra ord erbjuder vi badrumsrenovering helt efter dina önskemål och behov.

Apollo Kakel & Klinker är ditt bollplank men också din expert kring lagar och regler. För att din badrumsrenovering ska bli godkänd behövs den besiktas. Besiktningen betyder att lagar och regler måste följas under badrumsrenoveringen. Det är Byggkeramikrådet (BKR) regler som en badrumsrenovering behöver uppfylla. Apollo Kakel & Klinker är ett företag som är certifierat och finns i Byggkeramikrådets register. På så sätt följs upp vår kunskap kring reglerna och du som kund har en garanti att vi följer dessa regler. Vi erbjuder alltid 5 års tätskikt och 5 år konstruktionsgaranti.

I de falla då vi behöver anlita andra underleverantörer (elinstallatör, VVS montör med flera) kontrollerar vi att även de är behöriga hos sina respektive branschorganisationer. Du får alltid en korrekt dokumentation av hela arbetet. Vi upprättar ett skriftligt avtal där vi ansvarar för att arbetet utförs fackmässigt och enligt branschreglerna (BKR). Renovering och ombyggnad av badrum ger rätt till skattereduktion.

Rätt till ROT- avdrag vid badrumsrenovering Malmö med omnejd

Om du står som ägare av din villa, bostadsrätt eller fritidsbostad så kan du ha rätt till att göra ROT-avdrag för en del av arbetskostnaden som går under renovering och reparation, ombyggnad eller tillbyggnad. För närvarande så är det 30% av kostnaden, och upp till max 75.000 kr per person som det kan vara möjligt att göra ROT-avdrag för sedan 1 juli 2024. Är ni flera personer som äger bostaden tillsammans så går det ofta att göra mer avdrag för renoveringen i samma fastighet.

När du anlitar oss Apollo kakel & klinker AB så ordnar vi med ROT-avdrag för arbetet direkt på fakturan. Säg till oss i förväg om du avser att nyttja detta. Vänligen observera att om det visar sig att något av kraven inte uppfylls, så har vi rätt att fakturera hela beloppet.

Från dröm till verklighet

Apollo Kakel & Klinker samordnar hela arbetsprocessen. Vi tar hand om elektriker, VV-montörer, plattläggare med mera. Tillsammans hittar vi lösning på specialbyggda badrumslösningar, ljussättningar eller vatteninstallationer. Vi har alla kunskaper som krävs för att badrumsrenoveringen ska bli som önskad!

För badrumsrenovering Malmö, Lund och Lomma

Projektet börjas med ett kostnadsfritt hembesök, vi lyssnar på dina önskemål och hjälper dig reda ut alla frågetecken. Efter mötet får du en tydlig offert med ett fastpris och slutdatum för din badrumsrenovering. Mer om vår arbetsprocess hittar du här. Är du nöjd med offerten bekräftar du den och vi tecknar ett avtal. Du tilldelas en projektledare som informerar dig om alla delprocesser och finns tillhands under hela projektet.

För oss på Apollo Kakel & Klinker kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. Till skillnad från mycket annat ska en badrumsrenovering vara förutsägbar. Därför ser vi alltid till att hålla den gemensamt bestämda tidsplanen. Från start till slutdatum till punkt och pricka. Din personliga projektledare finns tillgänglig för dig under projektets gång. Och besvarar dina frågor och ser till att även nytillkomna önskemål uppfylls.

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Skåne, även om de flesta av våra kunder finns i Malmö, Lund och Lomma med omnejd, och nöjda kunder är den viktigaste delen i vår affärsidé. Våra projekt avslutas alltid med kontroll av det nya badrummet med genomgång av garanti på alla våra renoveringar.

VI UTFÖR ALLT INOM BADRUMSRENOVERING

Apollo Kakel & Klinker

TOTALENTREPRENAD BADRUMSRENOVERING MALMÖ

VI ÄR MED FRÅN START TILL MÅL

Är det dags för badrumsrenovering Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert och fritt hembesök.

Apollo Kakel & Klinker våra ledord

FORMULÄR BADRUMSRENOVERING MALMÖ

HÖGSTA OMDÖME BADRUMSRENOVERING MALMÖ PÅ GOOGLE

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken tjänst kan vi hjälpa dig med?
När vill du helst starta ditt projekt?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.