Plattsättning

Malmö

Apollo Kakel & Klinker AB utför plattsättning i Malmö utifrån dina önskemål och behov. Vi är experter på plattsättning och vi tar hand om att tillhandahålla materialet som krävs för att du som kund skall kunna i lugn och ro vänta på slutresultatet. Det är du själv som bestämmer och väljer vem som ansvarar för inköp av material. Under hela processen har vi har fokus på kund och lyssnar på vad du har för behov och önskemål. Våra plattsättare har ett kvalificerat öga för detaljer och som team har vi har gedigen erfarenhet inom byggbranschen och tar uppdrag både från företag och privata personer. Kontakta oss för plattsättning i Malmö och se till att ditt projekt blir en framgång!

Allt fler väljer kakel och klinker som framtidens material. Det är ett vackert och naturligt material som är lätt att rengöra och otroligt hållbart. Det är det självklara valet för badrum, våtutrymmen, hall- och köksgolv. Genom att välja byggkeramik gör du en investering som höjer värdet på ditt hus eller din bostadsrätt. Medan andra material blir utslitna, förblir en professionell plattsättning och dess byggkeramik lika vacker och oförstörd. I vårt galleri hittar du inspiration.

Vi erbjuder även professionella VVS tjänster i Malmö och området runt omkring. Kontakta oss för mer information och för att få hjälp med dina VVS-behov.

Känsla för detaljer och helhet för plattsättning

För oss är detaljer viktiga, vi tänker alltid på helheten och stöttar våra kunder med råd om bland annat plattstorlek och fogfärg. Apollo Kakel & Klinker AB utför plattsättning på olika ytor, såsom kök, hallar, butiker, lokaler, källare, stora och små golvytor, toaletter, vårdcentraler, stora köpcentrum och pooler (poolmosaik och poolklinker) med mera. Vi kan även lägga kakel eller klinker utomhus, till exempel på altaner och trappor. Du kan se exempel på vårt arbete i vårt galleri.

Inte sällan beskriver våra kunder oss som en noggrann leverantör med känsla för detaljer. Vår breda erfarenhet av arbete med byggkeramik (kakel, klinker, mosaik) och sten (marmor, granit och kalksten) har gjort oss till en bra projektpartner. Vi har ett nära samarbete med utvalda leverantörer, såsom Golvpoolen och Kakeldaxgruppen för att säkerställa hög kvalitet i våra projekt.

Vi är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att leverera det bästa inom kakel- och klinkerbranschen i Malmö med omnejd. Välj Apollo Kakel & Klinker AB för ditt nästa plattsättningsprojekt.

Funderar du på plattsättning i Malmö?

Om du funderar på plattsättning eller har några frågor kring din framtida renovering, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen, från urval till uppsättning. Låt oss bli din pålitliga partner för plattsättning i Malmö och se till att ditt projekt blir en framgång! Även om vi utgår från Malmö utför vi uppdrag på andra orter i Skåne.

Vi känner oss trygga med badrumsrenoveringar och alla plattsättnings-projekt

För dig som vill renovera badrum i Malmö med bra plattsättning i fokus så vill Apollo Kakel & Klinker vara det självklara valet. Att renovera ett badrum ska vara enkelt. Om du som beställare både vill ha en lokal hantverkare som bryr sig om detaljerna i varje kakel- och klinkersplatta från varje klinker lagd på golvet till fallet i badrummets avlopp så vi vill vara det självklara valet.

Söker du efter en erfaren plattsättare i Malmö? När det kommer till att välja rätt plattsättare för ditt projekt i Malmö, är Apollo Kakel & Klinker AB det självklara valet.

Vårt team av professionella plattsättare har omfattande erfarenhet av att arbeta med en bred variation av projekt, från små badrumsrenoveringar till storskaliga kommersiella uppdrag.

Vi förstår vikten av att välja en plattsättare som inte bara har teknisk kompetens, men som också kan leverera estetiskt tilltalande resultat som håller över tid.

Våra plattsättare är utrustade med den senaste tekniken och följer de högsta standarderna inom branschen för att säkerställa att ditt projekt i Malmö blir precis som du har föreställt dig. Lita på vårt team för att göra din vision till verklighet.

Ta kontakt med oss om du söker bästa lösningen för plattsättning Malmö med omnejd!

Lagar och regler

I de fall då renovering kräver el- och rördragningar är man skyldig att följa Boverkets alla byggregler liksom rådande bransch normer. De flesta försäkringsbolag kräver dokumentation. På så sätt intygas arbetets fackmannamässiga utförande och din försäkring gäller. Det kan vara skönt att lämna över projektet till oss på Apollo Kakel & Klinker, ett certifierat företag med experter inom branschen.

Det som skiljer oss från andra är ett nära relation med våra kunder under hela projekt. Tillsammans planerar vi och kommer fram till vilka önskemål vi behöver uppfylla. Allt i syfte att nå dina badrumsdrömmar! Vi kan hjälpa dig med hela processen eller delar av den allt efter dina behov.

Apollo Kakel & Klinker är ditt bollplank men också din expert kring lagar och regler. För att ditt badrums renovering ska bli godkänd behövs det besiktas. Besiktningen betyder att lagar och regler måste följas under renoveringen. Det är Byggkeramikrådet (BKR) regler som en badrumsrenovering behöver uppfylla. Apollo Kakel & Klinker är ett företag som är certifierat och finns i Byggkeramikrådets register. På så sätt följs upp vår kunskap kring reglerna och du som kund har en garanti att vi följer dessa regler. Vi erbjuder alltid 5 års tätskikt och 5 år konstruktionsgaranti.

I de falla då vi behöver anlita andra underleverantörer (elinstallatör, VVS montör med flera) kontrollerar vi att även de är behöriga hos sina respektive branschorganisationer. Du får alltid en korrekt dokumentation av hela arbetet. Vi upprättar ett skriftligt avtal där vi ansvarar för att arbetet utförs fackmässigt och enligt branschreglerna (BKR). Renovering och ombyggnad av badrum ger rätt till skattereduktion.

ROT- avdrag 2024 vid renovering plattsättning Malmö med omnejd

Ska du renovera och göra en plattsättning eller kakelsättning Malmö med omnejd? Om du står som ägare av din villa, bostadsrätt eller fritidsbostad så kan du ha rätt till att göra ROT-avdrag för en del av arbetskostnaden som går under renovering och reparation, ombyggnad eller tillbyggnad vilket också innefattar arbeten med plattsättning. För närvarande så är det 30% av kostnaden, och upp till max 75.000 kr per person (nytt sedan 1 juli 2024) som det kan vara möjligt att göra ROT-avdrag för. Är ni flera personer som äger bostaden tillsammans så går det ofta att göra mer avdrag för renoveringen i samma fastighet.

När du anlitar oss Apollo kakel & klinker AB så ordnar vi med ROT-avdrag för arbetet direkt på fakturan. Säg till oss i förväg om du avser att nyttja detta. Vänligen observera att om det visar sig att något av kraven inte uppfylls, så har vi rätt att fakturera hela beloppet.

Kakelsättare i Malmö, Lund och Vellinge med omnejd

När det kommer till kakelsättning så är det fler faktorer som spelar en roll för att få projektet lyckat än endast att kakelsättningen ska bli gjord. Det krävs både noggrannhet, känsla för detaljer och erfarenhet för att lyckas med projektet fullt ut. Våra kakelsättare har gedigen erfarenhet som just kakelsättare vilket underlättar för dig som kund då du kan få tips och råd längs med hela vägen samtidigt som du kan känna dig trygg med att resultatet blir som du önskat. Om du är ute efter erfarna kakelsättare som har dig som kund i fokus och är professionella så har du kommit helt rätt. Välkommen till Apollo Kakel & Klinker, vi utgår ifrån Malmö men har kunder även i Lund och Vellinge med omnejd.

VI   ÄR   MED   FRÅN   START   TILL   MÅL

Plattsättning Malmö

Vi är alltid väldigt noggranna vid plattsättning av klinker och kakel för att du som kund ska bli nöjd!

Nytt klinkergolv Malmö, Lund, Vellinge Plattsättning Malmö

TOTALT ANSVAR- FAST PRIS- ETT KLART FÖRE DATUM

Klinkersättning på balkong Malmö, Lund, Lomma. Plattsättare Malmö. Plattsättning Malmö
Apollo Kakel & Klinker våra ledord

Formulär – Offert plattsättning Malmö med omnejd

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken tjänst kan vi hjälpa dig med?
När vill du helst starta ditt projekt?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.