ALLTID 10 ÅRS GARANTI

Apollo Kakel & Klinker AB

Badrumsrenovering

Badrummet är huset mest intima rum. Här uttrycker vi vår personlighet med levande ljus, lyxiga handdukar på krokar och växter i fönster.  Badrumsrenovering är en av de dyraste investeringar som du som kund gör i ditt hem. Därför är det viktigt att ta tid och planera noggrant. Vid renovering av badrum oftast spelar valet av kakel och klinker stor roll. Men även inredningsdetaljerna bidrar till stämnings skapandet.

Apollo Kakel & Klinker erbjuder helhetslösningar. Det betyder att du kan känna dig trygg i att vi tar hand om ditt projekt från offert till garanti. Det är samma projektledare hela vägen och ett enda företag som står för garanti. Vi arbetar med hantverkare och underleverantörer som är vana att jobba med varandra vilket gör oss till ett bra team som alltid levererar kvalité.

Lagar och regler

I de fall då renovering kräver el- och rördragningar är man skyldig att följa Boverkets alla byggregler liksom rådande bransch normer. De flesta försäkringsbolag kräver dokumentation. På så sätt intygas arbetets fackmannamässiga utförande och din försäkring gäller.  Det kan vara skönt att lämna över projektet till oss på Apollo Kakel & Klinker, ett certifierat företag  med experter inom branschen.

Det som skiljer oss från andra är ett nära relation med våra kunder under hela projekt. Tillsammans planerar vi och kommer fram till vilka önskemål vi behöver uppfylla. Allt i syfte att nå dina badrumsdrömmar! Vi kan hjälpa dig med hela processen eller delar av den allt efter dina behov.

Apollo Kakel & Klinker är ditt bollplank men också din expert kring lagar och regler.  För att ditt badrums renovering ska bli godkänd behövs det besiktas. Besiktningen betyder att  lagar och regler måste följas under renoveringen. Det är Byggkeramikrådet (BKR) regler som en badrumsrenovering behöver uppfylla. Apollo Kakel & Klinker är ett företag som är certifierat och finns i Byggkeramikrådets  register. På så sätt följs upp vår kunskap kring reglerna och du som kund har en garanti att vi följer dessa regler. Vi erbjuder alltid 5 års tätskikt och 5 år konstruktionsgaranti.

I de falla då vi behöver anlita andra underleverantörer (elinstallatör, VVS montör med flera) kontrollerar vi att även de är behöriga hos sina respektive branschorganisationer. Du får alltid en korrekt dokumentation av hela arbetet.  Vi upprättar ett skriftligt avtal där vi ansvarar för att arbetet utförs fackmässigt och enligt branschreglerna (BKR). Renovering och ombyggnad av badrum ger rätt till skattereduktion.

ROT- avdrag

Om du står som ägare av din villa, bostadsrätt eller fritidsbostad så kan du ha rätt till att göra ROT-avdrag för en del av arbetskostnaden som går under renovering och reparation, ombyggnad eller tillbyggnad. För närvarande så är det 30% av kostnaden, och upp till max 50.000 kr per person som det kan vara möjligt att göra ROT-avdrag för. Är ni flera personer som äger bostaden tillsammans så går det ofta att göra mer avdrag för renoveringen i samma fastighet.

När du anlitar oss Apollo kakel & klinker AB så ordnar vi med ROT-avdrag för arbetet direkt på fakturan. Säg till oss i förväg om du avser att nyttja detta. Vänligen observera att om det visar sig att något av kraven inte uppfylls, så har vi rätt att fakturera hela beloppet.

Från dröm till verklighet

Apollo Kakel & Klinker samordnar hela arbetsprocessen. Vi tar hand om elektriker, VV-montörer, plattläggare med mera.  Tillsammans hittar vi lösning på specialbyggda badrumslösningar, ljussättningar eller vatteninstallationer. Vi har alla kunskaper som krävs!

Projektet börjas med ett kostnadsfritt hembesök, vi lyssnar på dina önskemål och hjälper dig reda ut alla frågetecken. Efter mötet får du en tydlig offert med ett fastpris och slutdatum för din badrumsrenovering. Mer om vår arbetsprocess hittar du här. Är du nöjd med offerten bekräftar du den och vi tecknar ett avtal.  Du tilldelas en projektledare som informerar dig om alla delprocesser och finns tillhands under hela projektet.

För oss på Apollo Kakel & Klinker kvalitet och tidseffektivitet hand i hand. Till skillnad från mycket annat ska en badrumsrenovering vara förutsägbar. Därför ser vi alltid till att hålla den gemensamt bestämda tidsplanen. Från start till slutdatum till punkt och pricka. Din personliga projektledare finns tillgänglig för dig under projektets gång. Och besvarar dina frågor och ser till att även nytillkomna önskemål uppfylls.

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Skåne och nöjda kunder är den viktigaste delen i vår affärsidé. Våra projekt avslutas alltid med kontroll av det nya badrummet med genomgång av garanti på alla våra renoveringar.

VI UTFÖR ALLT INOM BADRUMSRENOVERING

Apollo Kakel & Klinker

VI   ÄR   MED   FRÅN   START   TILL   MÅL

Apollo Kakel & Klinker våra ledord