Plattsättning

Apollo Kakel & Klinker AB utför plattsättning utifrån dina önskemål och behov. Vi kan tillhandahålla materialet som krävs för att du som kund skall kunna i lugn och ro vänta på slutresultatet. Det är du som bestämmer och väljer vem som ansvarar för inköp av material.  Under hela processen har vi har fokus på kund och lyssnar på vad du har för behov och önskemål. Vi har gedigen erfarenhet inom byggbranschen och tar uppdrag både från företag och privata personer.

Allt fler väljer kakel och klinker. Framtidens material, ett naturmaterial som är vackert, lättstädat och otroligt slitstarkt. Det självklara valet för badrum och andra våtutrymmen, samt hall- och köksgolv. Att välja byggkeramik är därför en investering som höjer värdet på ditt hus eller din bostadsrätt. När andra material har tjänat ut är byggkeramiken fortfarande lika vacker och oförstörd. I vår galleri hittar du inspiration.

Känsla för detaljer

Detaljer är viktiga för oss vi tänker alltid helhet och stöttar kunderna med råd med till exempel storlek på plattor, fogfärg med mera. Apollo Kakel & Klinker AB utför plattsättning även på ytor så som kök, hall, butiker, lokaler, källare, mindre och stora golvytor, toaletter, vårdcentraler, stora köpcentrumet, pooler (poolmosaik och poolklinker) med mera. Vi kan även lägga kakel eller klinker utomhus, t ex på altaner och trappor se exempel på vårt arbete i vårt galleri.

Inte sällan beskriver kunderna oss som en noggrann leverantör med känsla för detaljer. En bred vanna av arbete med byggkeramik (kakel, klinker, mosaik) och sten (marmor, granit och kalksten) har gjort oss som bra projektpartner.  Vi har samarbete med ledande leverantörer till exempel  Golvpoolen Kakeldaxgruppen. 

Funderar du på plattsättning?

Om du har några frågor eller funderingar kring din framtida renovering tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Vi hjälper dig igenom hela processen.  För inspiration ta gärna titt i vår galleri. Vi stödjer vi dig genom hela projektet. Från urval till uppsättning.  Även om vi utgår från Malmö utför vi uppdrag på andra orter i Skåne.

Lagar och regler

I de fall då renovering kräver el- och rördragningar är man skyldig att följa Boverkets alla byggregler liksom rådande bransch normer. De flesta försäkringsbolag kräver dokumentation. På så sätt intygas arbetets fackmannamässiga utförande och din försäkring gäller.  Det kan vara skönt att lämna över projektet till oss på Apollo Kakel & Klinker, ett certifierat företag  med experter inom branschen.

Det som skiljer oss från andra är ett nära relation med våra kunder under hela projekt. Tillsammans planerar vi och kommer fram till vilka önskemål vi behöver uppfylla. Allt i syfte att nå dina badrumsdrömmar! Vi kan hjälpa dig med hela processen eller delar av den allt efter dina behov.

Apollo Kakel & Klinker är ditt bollplank men också din expert kring lagar och regler.  För att ditt badrums renovering ska bli godkänd behövs det besiktas. Besiktningen betyder att  lagar och regler måste följas under renoveringen. Det är Byggkeramikrådet (BKR) regler som en badrumsrenovering behöver uppfylla. Apollo Kakel & Klinker är ett företag som är certifierat och finns i Byggkeramikrådets  register. På så sätt följs upp vår kunskap kring reglerna och du som kund har en garanti att vi följer dessa regler. Vi erbjuder alltid 5 års tätskikt och 5 år konstruktionsgaranti.

I de falla då vi behöver anlita andra underleverantörer (elinstallatör, VVS montör med flera) kontrollerar vi att även de är behöriga hos sina respektive branschorganisationer. Du får alltid en korrekt dokumentation av hela arbetet.  Vi upprättar ett skriftligt avtal där vi ansvarar för att arbetet utförs fackmässigt och enligt branschreglerna (BKR). Renovering och ombyggnad av badrum ger rätt till skattereduktion.

ROT- avdrag

Om du står som ägare av din villa, bostadsrätt eller fritidsbostad så kan du ha rätt till att göra ROT-avdrag för en del av arbetskostnaden som går under renovering och reparation, ombyggnad eller tillbyggnad. För närvarande så är det 30% av kostnaden, och upp till max 50.000 kr per person som det kan vara möjligt att göra ROT-avdrag för. Är ni flera personer som äger bostaden tillsammans så går det ofta att göra mer avdrag för renoveringen i samma fastighet.

När du anlitar oss Apollo kakel & klinker AB så ordnar vi med ROT-avdrag för arbetet direkt på fakturan. Säg till oss i förväg om du avser att nyttja detta. Vänligen observera att om det visar sig att något av kraven inte uppfylls, så har vi rätt att fakturera hela beloppet.

VI   ÄR   MED   FRÅN   START   TILL   MÅL

Nytt klinkergolv Malmö, Lund, Vellinge

TOTALT ANSVAR- FAST PRIS- ETT KLART FÖRE DATUM

Klinkersättning på balkong Malmö, Lund, Vellinge
Apollo Kakel & Klinker våra ledord