Plattsättning

Allt fler väljer kakel och klinker. Framtidens material, ett naturmaterial som är vackert, lättstädat och otroligt slitstarkt. Det självklara valet för badrum och andra våtutrymmen, samt hall- och köksgolv. Att välja byggkeramik är därför en investering som höjer värdet på ditt hus eller din bostadsrätt. När andra material har tjänat ut är byggkeramiken fortfarande lika vacker och oförstörd. I vår galleri hittar du inspiration.

Apollo Kakel & Klinker AB utför plattsättning utifrån dina önskemål och behov. Vi kan tillhandahålla materialet som krävs för att du som kund skall kunna i lugn och ro vänta på slutresultatet. Det är du som bestämmer och väljer vem som ansvarar för inköp av material.  Under hela processen har vi har fokus på kund och lyssnar på vad du har för behov och önskemål. Vi har gedigen erfarenhet inom byggbranschen och tar uppdrag både från företag och privata personer. 

Detaljer är viktiga för oss vi tänker alltid helhet och stöttar kunderna med råd ed till exempel fogfärg.  Apollo Kakel & Klinker AB utför plattsättning även på ytor så som kök, hall, butiker, lokaler, källare, mindre och stora golvytor, toaletter, vårdcentraler, stora köpcentrumet, pooler (poolmosaik och poolklinker) med mera. Vi kan även lägga kakel eller klinker utomhus, t ex på altaner och trappor.  Inte sällan beskriver kunderna oss som en noggrann leverantör med känsla för detaljer. En bred vanna av arbete med byggkeramik (kakel, klinker, mosaik) och sten (marmor, granit och kalksten) har gjort oss som bra projektpartner.  Vi har samarbete med ledande leverantörer (till exempel  Golvpoolen Kakeldaxgruppen)  tillsammans stödjer vi dig genom hela projektet. Från urval till uppsättning.  Även om vi utgår från Malmö utför vi uppdrag på andra orter i Skåne.

Funderar du på plattsättning?

Om du har några frågor eller funderingar kring din framtida renovering tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Vi hjälper dig igenom hela processen.  För inspiration ta gärna titt i vår galleri.

VI      HJÄLPER   DIG    HELA       VÄGEN

VI   ÄR   MED   FRÅN   START   TILL   MÅL