Galleri Badrum

Badrummets själ sitter sannerligen i alla de små detaljer. Det är först när de alla detaljerna läggs ihop och bildar en helhet som magi sker. För inspiration se mer på utbud av inredningsdetaljer hos våra samarbetspartner till exempel Kakeldaxgruppen och Golvpoolen.  Tillsammans jobbar vi sektion per sektion tills vi uppnår det magnifika resultatet som binder alla pusselbitar i en helhet.

En badrumsrenovering är ofta en stor investering därför är det viktigt att man gör ett bra val av hantverkare.  Hos oss på Apollo Kakel & Klinker är du i trygga händer och vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering och våra kunder har varit mycket nöjda med oss. Oavsett om du är ute efter ett riktigt lyxigt badrum eller något lite mer blygsamt så har vi idéer för att hjälpa dig få så mycket som möjligt för dina pengar.

Vi är med dig hela vägen, från att du börjar planera din renovering till finputsningen på slutet. Vi har en tydlig kundresa där du som kund är aktiv del av hela renovering processen. Inför varje delmoment får kunden tydlig information om arbete som sker.

Vi värnar om dig som kund och du är varmt välkommen att kontakta oss om du undrar något. För din trygghet ger vi dig alltid minst 5 års garanti på utfört arbete – men våra byggen håller mycket längre än så. Vi är ett företag som litar på våra anställda och vi skickar alltid ut erfarna hantverkare som ser till att er badrumsrenovering går till på rätt sätt.

APOLLO BADRUMSRENOVERING – HELA VÄGEN FRÅN IDÉ TILL INSTALLATION

Apollo Kakel & Klinker våra ledord